Mooie nageltjes aan crisisprijzen!

Tine's Nagelstudio

Kasteeldreef 44
2980 Halle Zoersel

Afspraak uitsluitend via gsm aub
0495/72 90 81

Gezellige nagelstudio in Halle Zoersel.  Honderden mooie kleuren om uit te kiezen.  Fan van leuke en betaalbare nail art?  Dan bent u in onze nagelstudio aan het juiste adres.  In Tine's Nagelstudio werken we enkel met gel van betrouwbare en degelijke kwaliteit.  Uitsluitend op afspraak.

Veelgestelde vragen en hun antwoorden

Is het plaatsen van gelnagels pijnlijk?

Als u de gelnagels laat plaatsen op een professionele manier door een gediplomeerde en ervaren nagelstyliste zal de behandeling totaal pijnloos zijn. Tip : vraag steeds of uw nagelstyliste een opleiding heeft genoten en of ze hiervan een diploma of getuigschrift van kan laten zien. De meeste nagelstudio's zijn in het bezit van meerdere getuigschriften of certificaten en zullen dit zonder problemen tevoorschijn halen.

Worden eigen nagels beschadigd door dragen van kunstnagels?

Nee, niet als deze op vakkundige wijze worden aangebracht.

Kan je alles doen met gelnagels?

Gelnagels zijn een stuk sterker dan uw eigen nagels. In principe kan je dus alles doen met kunstnagels wat je normaal doet. Wel even letten op de lengte, immers te lange kunstnagels zullen moeilijk(er) werkzaam zijn indien je veel met je handen bezig bent. Dan is een iets korter model natuurlijk een oplossing. Je doet er wel verstandig aan je nagels niet te gebruiken als gereedschap en voorzichtig te zijn met agressieve (schoonmaak)middelen, net zoals je dit doet met je natuurlijke nagels. Het is niet zo dat er nooit wat mee kan gebeuren. Maar met de juiste behandeling en verzorging thuis kun je er bijna alles mee doen.

Wat is het verschil tussen gelnagels en acrylnagels?

Gelnagels enerzijds en acrylnagels anderzijds worden op andere wijze aangebracht en het uitharden van de producten verschilt. Het verschil tussen acryl en gel zit voornamelijk in de uitharding. Acryl hard uit als de liquid in contact komt met de poeder en gel hardt uit wanneer deze in contact komt met uv-licht. Acryl moet gemengd worden en gel is een kant en klare, stroperige substantie, daarnaast is gel geurloos, acryl daarentegen heeft een erg sterke, onaangename geur. Ikzelf ben van mening dat acryl iets slechter is voor de natuurlijke nagel omdat hij zich dieper vastbijt in de nagelplaat. Zelf werk ik enkel met gel.

Kun je schimmel krijgen door het dragen van kunstnagels?

Een vakkundige, hygiënische behandeling is noodzakelijk. Hierdoor bestaat er bijna geen enkel risico op besmetting. Het is echter wel belangrijk dat u zelf uw nagels goed schoonmaakt. Gaat u in de tuin werken of ander vuil werk doen, draag dan altijd handschoenen ter bescherming van uw nagels!

Gebruik ook nooit dezelfde vijl voor uw handen en voeten! Dat is vragen om moeilijkheden...

Is een nahandeling noodzakelijk?

Jazeker, wel als u de nagels mooi wilt houden. Na enkele weken groeit de nagel uit en raakt de nagel zijn balans kwijt waardoor deze eerder kan breken, met een nabehandeling wordt de nagel bijgewerkt waardoor deze in optimale conditie blijft.

Als het me niet bevalt kunnen de nagels er dan weer af?

Ja hoor. Probeer ze er wel niet zelf af te halen door te breken of bijten omdat je dan je natuurlijke nagel zal beschadigen. Maak liever een afspraak. Ik zal op een professionele wijze de gellagen verwijderen en zodoende verhinderen dat je nagels teveel permanente schade ondervinden.

Broze nagels: versteviging gebruiken?

Niet persé. Uw nagels kunnen juist te hard of te droog zijn, waardoor ze inflexibel zijn geworden. Hierdoor kunnen ze niet goed tegen een stootje en breken ze al snel af. In dat geval kunt u het beste uw nagels verzorgen met voedende nagelolie.

Hoe snel groeit een nagel?

Handnagels groeien 2 à 3 mm per maand. In een halfjaar zijn ze dus geheel vernieuwd. Teennagels groeien slechts 1 à 1,5 mm per maand. De nagel van de grote teen heeft dus ongeveer 12 maanden nodig om volledig te vernieuwen. In de zomer groeit de nagel vlugger dan in de winter, blijkbaar onder invloed van de zon, want bij bestralingsproeven met U.V. stralen stelde men een duidelijke verhoging van het groeitempo vast. De nagelgroei kan belemmerd worden door vastzittende nagelriemen. Daarvoor kunt u voedende nagelolie of nagelriemcrème gebruiken om de nagelriemen soepel te houden. Let op, ga nooit aan uw nagelriemen zitten knippen. Dit zal de groei echt niet bevorderen en uw handen zullen er niet mooier op worden.