Mooie nageltjes aan crisisprijzen!

Tine's Nagelstudio

Kasteeldreef 44
2980 Halle Zoersel

Afspraak uitsluitend via gsm aub
0495/72 90 81

Gezellige nagelstudio in Halle Zoersel. Honderden mooie kleuren om uit te kiezen.  Fan van leuke en betaalbare nail art?  Dan bent u in onze nagelstudio aan het juiste adres.  In Tine's Nagelstudio werken we enkel met gel van betrouwbare en degelijke kwaliteit.  Uitsluitend op afspraak.

Wie ben ik?

Benieuwd naar mijn creaties?  Ga naar mijn instagrampagina en schrijf een leuke reactie onder de designs die je mooi vindt.

Opleiding

 

Ik heb mijn opleiding gelnagels gedaan bij Legannails te Ekeren in 2006. Sindsdien heb ik nog vele bijkomende opledingen gedaan, voornamelijk nailart in allerlei vormen bij o.a. Myoshi, Nails4you, Schoonheidsschool, Korneliya enz. Nailart is mijn grote passie en dat kan u ook merken als u bij mij in de studio komt. Gaande van het schilderen met haardunne penseeltjes tot het zetten van stempeltjes, alles kan...  

Korneliya4you Nail Fitness Club

In oktober 2020 werd de Korneliya4you Nail Fitness Club opgericht door Korneliya.  Een nailart club voor nagelstylistes door nagelstylistes.  Tot mijn grote vreugde werd ik door Nataliya, de eigenaresse van Korneliya uitgenodigd om één van haar experts in deze club te worden evenals brand ambassador van haar merk Korneliya.  Aangezien ik al jaren een enorme fan ben van Korneliya en hun producten heb ik niet getwijfeld en ben zonder zwembandjes in deze uitdaging gesprongen.  
Onze avonturen, lessen en demo's kan je bekijken op onze instagrampagina Korneliya4you.
Neem zeker ook een kijkje op de blog van Korneliya4you Nail Fitness Club.
 
ZOERSEL
 
Sinds januari 2022 is de nagelstudio verhuisd naar de Kasteeldreef 44 te 2980 Halle Zoersel.